YAPILIŞI:
*ŞEKER SUGAR DANTEL TOZUNDAN MİXER YA DA KARIŞTIRABİLECEĞİNİZ BİR KABA DÖKÜN
*ÜZERİNE 40/45 DERECE ILIK SU İLAVE EDİN..50 GR DANTEL TOZU İÇİN 50 GR SU
*KREMAMSI BİR KARIŞIM ELDE EDENE KADAR ORTA HIZDA YAKLAŞIK 2 DK KARIŞTIRIN
*KARIŞIMI SPATULA YARDIMI İLE DANTEL ŞABLONU ÜZERİNE HAFİF BASINÇ VE YATAY HAREKETLERLE YAYIN
*ŞABLONUN EŞİT MİKTARDA DOLDUĞUNDAN EMİN OLMAK İÇİN KARIŞIMI SPATULA İLE DÜZELTİN VE KENARDAKİ FAZLALIKLARI ALIN
*ODA SICAKLIĞINDA (%60 NEM ORTAMINDA) 3 SAAT KURUMAYA BIRAKIN.EĞER ORTAMDAKİ NEM FAZLA İSE KURUMA SÜRESİ UZAYABİLİR.ALTERNATİF OLARAK 80 DERECEDE 10 DK YADA 120 DERECEDE 6 DK FIRINLAYARAK KURUTUN
*DANTEL HAMURU KURUDUĞUNDA ŞEKLİN BAŞ TARAFINDAN KALDIRARAK BİR PARÇA AYIRIN
*ŞABLONU MASAYA TERS ÇEVİRİN VE SPATULA İLE ŞEKLİN ÜZERİNE BASTIRARAK ŞABLONDAN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE AYIRIN
*İSTERSENİZ SUDA ÇÖZÜLEN TOZ BOYALAR İLE DANTEL HAMURUNU RENKLENDİREBİLİRSİNİZ
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.