Şeker Hamur Sıkma Tabancası- yg-37
Kullanımı:Önce ceviz büyüklüğünde bir miktar şeker hamurunu sıcak suya batırıp çıkarıyoruz ve iyice yoğuruyoruz. Parmağımızın ucuyla, yumuşamış tereyağından birazcık alıp yoğurduğumuz şeker hamuruna sürüyoruz ve yağı yediriyoruz. Yağlama işlemini şeker hamurunun tabancanın içine yapışmaması için yapıyoruz. Bu aşamada önemli olan şeker hamurunu iyice yumuşak hale getirmemiz (örnek hoş olmasa da, yoğurmanın sonunda şeker hamuru artık çiğnenmiş sakız kıvamında olmalı).Tabancaya istediğimiz diski yerleştirdikten sonra tabancanın içine şeker hamurunu koyuyoruz. Tabancayı sıktığımızda diskin ucundan şeker hamuru işlenmiş şekilde çıkmaya başlıyor. Eğer tabanca elinize çok sert gelir ve sıkamazsanız şeker hamuru yeterince yumuşamamış demektir. Aynı işlemlerden tekrar geçirip yoğurmalısınız.Şeker hamurunu yapışmayan bir yüzeye çıkardıktan sonra istediğimiz uzunluğa geldiğinde keserek tabancadan ayırıyoruz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.