Kullanımı çok kolay olan Çiğ börek kurabiye hamur işi ravioli kesici aparat mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.
Öncelikle hamur kulak me
Ravioli kesme kalıbının Kalıbın alt kesmesi kıvamında hazırlanır.
Yarım mm kalınlığında açılır.Keskin kısmı ile kesilir.
Kesilen hamur kalıbın dişli kısmına düzgün bir şekilde yerleştirilir.
İçerisine malzemesi konarak hamur düzgün bir biçimde kapatılır.
Ön kısmından taşan hamurları parmak ucu ile alınıp kalıp açılarak içerisinden çıkarılır.
Fırına sürülüp servise hazır hale gelir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.