Koska tahin helvası, en kaliteli susamların özel taş değirmenlerde ezilmesiyle hazırlanmış tahin ve beyaz şekerden, 1907 yılından beri ustalığın tecrübesi ile üretilen, geleneksel Türk tatlısıdır. Doyurucu, besleyici, sağlıklı ve enerji verici özellikleri bakımından yüzyıllardır farklı nedenlerle sofralarda çok tercih edilen bir tatlı olmuştur. Pastamer katkılarıyla Sağlıklı tatlı tüketmeyi tercih edenlerin, enerjiye ihtiyacı olan sporcuların, gençlerin, bebek bekleyen, emziren ve büyüme çağındaki çocukları olan annelerin çok tercih ettiği bir tatlıdır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.