Dolgu Hurması, %100 hurmadan elde edilmekte ve hiçbir katkı, koruyucu içermemektedir. Şeker ilavesizdir.
Çekirdeklerinin çıkarılıp, kabuğunun soyulup ayrıca ayrıntılı temizleme proseslerinden sonra evaporatörde pastörize edilerek üretimi yapılan hurma dolgularında yabancı madde riski sıfırdır. Pasta içerisine dolgu olarak kullanıldığı gibi müsli, enerji, protein ve meyveli bar gibi ürünlerin üretiminde de kullanılmaktadır. Hurmanın kabuğu ve çekirdeği alındıktan sonra buhar ortamında pastörize edilmiş haldedir. Dolgu hurması, kek kurabiye yaş pasta, bisküvi ve diğer unlu mamullerde dolgu maddesi olarak kullanılmaktadır. Pastacılıkta kurabiye çeşitlerin de hurma dolgusu, bisküvide, dolgu ve krema yerine , lokum yapımında kullanıl
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.