Kullanım Alanları:
Kullanım Şekli: Çikolata Aromalı Şurup, genellikle 1.5-2 cl olarak kullanılır. Sıcak ve soğuk içeceklerde doğrudan eklenebilir ya da şurup, sıcak su veya süt ile 1+8 oranında hazırlanarak içilebilir. Ayrıca tatlılarda ve pastacılık ürünlerinde, istenilen ölçüde eklenerek lezzetli ve yoğun bir çikolata tadı elde edilebilir.
Ürün Özellikleri:
Çikolata Aromalı Şurup, içeceklerinizde, kahve ve tatlılarınızda aradığınız zengin çikolata lezzetini sağlar. Hem pratik kullanımıyla hem de şık ambalajıyla mutfaklarınıza lezzet katacaktır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.