Dr.Gusto Mini Toz Jelatin
Pastamer Ayrıcalığı ile Şimdi Sizlerle!..
Jelatin özellikle pastacılık ve tatlı sektöründe kullanılar bir tür katkı maddesidir.Yiyeceklerin dayanıklılığını arttırmaya ve daha sıkı bir kıvam almalarını sağlamaya yardımcı olur.
yapı sağlayacı özelliği olduğundan sufle, krema, koz helvası gıdalarda kullanılır.
Durultma işlemi için meyve sularında kullanılır . bağlama işlemi için konserve etlerde , et sularında şekerlemelerde ve peynirlerde kullanılır.
film oluşturma özelliği vardır. etler ve meyvelerinin kaplanmasında kullanılır. kıvam verici özelliği sayesinde jöleler çorbalar, pudingler, et sosları ve şuruplarda kullanılır. dondurulmuş ürünlerde yaşanan kristalizasyon sorunu engellemek için kullanılır. çikolatalı sütler , yoğurtlar kremalar , dondurulmuş tatlılar, ve krem peynirlerde stabilazatör olarak kullanılır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.