Pastacılık sektöründe tüm pandispanya, rulo (sarma) ve kek hamuru üretiminde ve dondurmalara hacim kazandırmak amaçlı kullanılır.
Yapılacak ürünün içeriğine ve tarif miktarına göre direkt olarak karıştırılır.
Hamurun hacminin artmasını sağlar ve canlılık kazandırır.
Son üründeki yapıyı düzenleyerek bayatlamasını geciktirir ve lezzetini korur.
Ürüne kazandırdığı süngerimsi yapı sayesinde yenilen ürünün damağa yapışmasını engeller.
Dondurma yapımında homojen yapı sağlayarak kesikliği ve buzlanmayı (kristalleşmeyi) önler. Dondurmalarda kıvamı düzeltir ve erimesini geciktirir, lezzetini korur.
Standart ürün elde etme avantajı ve zamandan tasarruf sağlar.
Hamurun daha fazla ve yoğun çıkmasını sağlamak için Dr. Gusto Pasta Katkı Maddesi kullanılan yerlerde soğuk su kullanılması tavsiye edilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.