500 gr fiyatıdır.
Canmaya, çok geniş bir uygulama alanına sahiptir. Tüm geleneksel ekmek yapım prosesleri, uzun proses şemaları, volümetrik kes-tart ların kullanılma durumu yanısıra kontrollü fermentasyon uygulamaları, yarı pişmiş donuk ve diğer donuk ürünler için de uygundur.
Kullanım oranı; formül, proses ve un kalitesine bağlı olarak değişebilir. 100 kg un için %5 oranına kadar kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak, suda çözerek veya ufalayarak hamura ilave edilir.
12 kg’lık koli içerisinde 500 g*24 paket.
Ürünün kalitesini koruyabilmesi için 0 °C ile +4 °C arasında saklanması tavsiye edilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.