Kakao Aromasının Baskınlığıyla Beraber Soft Tatların
Daha Özgün Bir Şekilde Hissedildiği Gerçek Bir Belçika Tadı
Not: Mersin-Adana-Hatay dışı gönderimlerde kargo'da yaşanacak sorunlarda işletmemiz sorumlu değildir.
Callebaut Bitter Drop Çikolata en az %54.5 kakao, %0 süt ve %36.6 yağ içerir.
Akışkanlık: 3/5 Ürün Şekli: Drop Eritme için sıcaklık 50 ºC olmalıdır. Aromalarıyla Birlikte Soft Bir Tat Yapısı İsteyen Reçeteler İçin Eşsiz Aroma, Tatlı Vanilya Ve Yoğun Kakao Tadının Ortak Karışımı Dekor Çalışmaları içinde ideal ve tadıyla sıra dışı bir ürün. Kuvertür Grubunda En Çok Sevilen Bitter Çikolatamız %54,5 Kakao Mass, Toplamda %36 Yağ Ve %18 Kuru Madde Oranına Sahip Bir Kuvertürdür.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.