Kaynayan suya bir tutam tuz atıp daha sonrasında 1 paket Tam Buğday Penne'yi ekleyin ve paket üstündeki dakika kadar haşlayın. Küp küp doğradığınız patlıcanı ayrı bir tavada ısınmış zeytinyağı ile buluşturun, tuz&karabiber ekleyin. Patlıcanlar piştikten ve rengi döndükten sonra 1 kavanoz Napoletane sosunu ekleyin. Sonrasında bu karışımın üzerine süzmüş olduğunuz makarnayı ve makarna suyundan ayırdığınız 1 fincan makarna suyunu ekleyin ve karıştırın. Servis tabağına aldığınız makarnayı fesleğen ile süsleyin, afiyet olsun.
%100 tam buğdaydan üretilen Barilla Tam Buğday makarna klasik makarnaya oranla iki kat daha fazla lif içerir. Tam tahıllı makarnamız aynı mükemmel tadı, "al dente" dokuyu ve İtalya'nın 1 numaralı makarna markası Barilla'dan beklediğiniz kaliteyi sofranıza getirir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.