CIKOLATACALLEBAUTCALLEBAUTCallebaut Drop Küvertür Sütlü
CIKOLATACALLEBAUTCALLEBAUTCallebaut Drop Küvertür Sütlü

Callebaut Drop Küvertür Sütlü (CALL-0002)

Marka : CALLEBAUT
Callebaut Drop Küvertür Sütlü-10kg

Callebaut Sütlü Drop Çikolata 823 en az %33.6 kakao, en az %20.8 süt ve %36.2 yağ içerir.

Belirgin kakao tadı ve hafif karamel çeşnili tam ve kremalı tatlar arasında değişen özgün tatlar arasından seçim yapabileceğiniz geniş bir sütlü çikolata reçete yelpazesi mevcuttur. Her bir reçete, Callebaut kalite garantisini taşır. Bu, her bir tüm En Kaliteli Belçika sütlü çikolatalarının tad ve kalitesine güvenebileceğiniz anlamına gelir, çünkü bunlar bugün, yarın ve daima değişmeden kalır.

Callebaut kendi kakao çekirdeklerini hala kendi seçen, kavuran ve öğüten nadir çikolata üreticilerindendir. Ayrıca, Callebaut bütün malzemeleri diğer çikolata üreticilerinin çoğundan daha ince bir şekilde öğütür. Bu incelik asla dille ya da tat reseptörleriyle tek tek algılanamayan çok küçük partiküller üretir. Sonra, malzemeler kıvam, aroma, tat ve lezzet hazır olana kadar aynı özen ve sabırla konçlanır. Saf kakao yağı ve bir tutam doğal vanilya çikolatanın tat ve kıvamını tamamlar. Çikolatalı tatlı ve pastaların yapımında sık kullanılan kakao türevidir. Kaplamalarda, kaplama soslarının hazırlanmasında ve çikolata ürünlerinin hazırlanmasında kullanılmaktadır.

Eritme için sıcaklık 50 ºC olmalıdır.​ Tekrar 25 °C civarı sıcaklığa düşürerek istenilen kalıba dökülür ve dekoratif çikolatalar elde edilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR